Partenera lui "James Bond" iese din tiparele de la Hollywood. Cum arata sotia lui Pierce Brosnan


"James Bond" al anului 1997 a ramas in mintea multor femei, din intreaga lume, ca unul dintre cei mai razvniti actori. Cu toate acestea, actorul duce o viata discreta si nu "vaneaza" tinere aflate la inceputul celebritatii, asa cum s-ar putea spune despre unii dintre colegii sai de breasla. 


Nu e greu deloc sa il asociezi cu o fata de tipul actritelor care au jucat in seria filmelor Bond. Cu toate acestea, Pierce Brosnan are alte gusturi, in ceea ce priveste  femeia pe care si-o doreste alaturi.

Casatorit din 2001 cu Keely Shaye Smith, actorul in varsta de 64 de ani duce o viata discreta, departe de scandalurile tipice de la Hollywood. Femeia care i-a oferit doi copii cu siguranta ca nu se incadreaza in tipare. 

Cei doi au fost fotografiati la plaja, parand sa fie intr-o stare de spirit buna, in timp ce se bucurau de plaja, apa si soare. Chiar daca sotia actorului are cateva kilograme in plus, este clar ca mariajul celor doi poate fi un exemplu. 


Pierce a mai fost casatorit cu Cassandra Harris, insa femeia a incetat din viata in 1991, in urma unei batalii impotriva cancerului ovarian.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

FULLSCREEN
Partenera lui "James Bond" iese din tiparele de la Hollywood. Cum arata sotia lui Pierce Brosnan
  • /

related posts

Modifică setările cookies