Patrick Schwarzenegger are cea mai frumoasa iubita? Cat de bine arata Abby atunci ca nu stie ca este fotografiata


Patrick Schwarzenegger si Abby Champion au o relatie, parand sa traiasca o frumoasa poveste de dragoste impreuna. Iar asta pe bune dreptate, daca tinem cont de cum arata tanara in ultimele imagini suprinse de fotografi.


Fiul actorului Arnold Schwarzenegger are doar 22 de ani, dar asta nu l-a impiedicat sa aiba o relatia cu cunoscuta Miley Cyrus, iar acum cu frumoasa Abby.

Tanara in varsta de 19 ani are toate atuurile cand vine vorba de a cuceri un barbat. Inalta, blonda, cu un chip de papusa si cu un corp de nota 10, Abby a devenit rapid tinta fotografilor.


Ultimele imagini cu ea vorbesc aproape de la sine" Abby a fost vazuta in timp ce se afla pe strazile din Los Angeles, la scurt timp dupa ce s-a intors din vizita facuta familiei ei din Alabama, la care a fost insotita de Patrick.

Tanara a purtat ceea ce pare a fi doar o camasa mai lunga, neagra, si o pereche de sandale cu toc, de culoare nude, iar tinuta aparent simpla a scos-o pe Abby in evidenta complet, facand sa para ca picioarele sale sunt cu adevarat interminabile.

Vezi si tu galeria foto de mai jos si spune-ne parerea ta:

FULLSCREEN
Patrick Schwarzenegger are cea mai frumoasa iubita? Cat de bine arata Abby atunci ca nu stie ca este fotografiata
  • /

related posts