SMILEY a declarat live pe Perfecte.ro: Nu ma gandesc deocamdata la casatorie


Smiley a fost cadoul nostru de 8 Martie pentru utilizatoarele Perfecte.ro. Timp de o ora, ne-a povestit detalii din copilaria si adolescenta lui, despre Romanii au talent, despre cariera lui muzicala, dar si despre relatia lui cu Laura Cosoi.


Smiley si Laura formeaza unul din cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Primele intalniri au decurs la locul de munca, iar acum cei doi locuiesc impreuna.

Cum decurge relatia lor? "Ne facem surprize, da, dar mai mult ea, pentru ca are mai mult timp liber. Totusi, nu ma las nici eu mai prejos si o surprind din cand in cand", a recunoscut cantaretul.

Cat timp liber au unul pentru celalalt? Foarte putin, a marturisit Smiley. Se intalnesc destul de rar: "Noaptea, dimineata, ne mai intalnim la masa, dar e destul de greu."

Din lipsa timpului liber, nu se gandeste inca la intemeierea unei familii: "Nu ma gandesc deocamdata la casatorie. Mi-ar placea sa am o familie mare, cu 2-3 copii, dar pentru asta trebuie sa-mi fac timp. Tocmai de asta am sa aman acest moment pana voi avea timp."

"Imi place totul la Laura"
La intrebarea unei fane, Smiley a marturisit ca ii place totul la Laura: "E o tipa foarte de gasca si sincera si e foarte usor sa fiu cu ea. Mi-e foarte buna prietena, ma inteleg cu ea ca si cu un prieten de-al meu."

Totodata, Laura joaca si rolul de consilier vestimentar din cand in cand: " Laura are un simt estetic foarte bine dezvoltat. De multe ori cand trebuie sa mergem undeva, o intreb cu ce ma imbrac si ma ajutaa ea."

Cat despre relatia cu fanele si cum se intelege Laura cu ele, Smiley a spus ca nu exista motive de gelozie: "Nu, niciodata n-a fost. Nu s-a intamplat niciodata sa-mi faca o scena. Suntem chit, si ea are admiratorii ei."

La sfarsit, Smiley a tinut sa-si felicite fanele de pe Perfecte.ro pentru ziua de 8 Martie:
"Sa fiti sanatoase si la fel de iubitoare si sa aveti un rol la fel de important in vietile barbatilor cum ati avut intodeauna."

related posts

Modifică setările cookies