Pe Andi Moisescu il vezi in fiecare duminica la televizor, dar habar nu ai cum arata in urma cu 12 ani. Uite imaginile inedite cu juratul de la Romanii au Talent


Fara indoiala, Andi Moisescu este una dintre cele mai pertinente prezente din showbizzul romanesc. Simpatic si intotdeauna la obiect, pezentatorul TV si-a creat un grup semnificativ de admiratori, care ii urmaresc fiecare proiect cu interes.


Daca in juriul de la show-ul "Romanii au Talent" Andi etaleaza intotdeauna un look impecabil si elegant, in urma cu doar cativa ani el apela mai degraba la tinute casual, simple si sportive.

Moda exagerata pentru copii. 7 trenduri care ar trebui sa dispara definitiv din garderoba micutului tau

Ca prezentator al postului radio ProFM, Andi se adapta modei specifice perioadei, asa cum poti vedea si in imaginea de mai jos. Cu parul tuns scurt, un chip vizibil mai tanar si zambetul neschimbat, in urma cu 12 ani prezentatorul facea show si pentru ascultatori, nu doar pentru telespectatori.

Noi recunoastem ca am fost si ramanem fanele lui si ca urmarim in fiecare Duminica emisiunea Apropo TV, difuzata pe ProTV de la ora 13:05.

related posts

Modifică setările cookies