Pe Andra o vezi zilnic la TV, dar nu stiai nimic de surorile ei discrete! Vezi cat de frumoase sunt Aura si Diana si daca seamana cu vedeta


Fanii adevarati ai Andrei stiu ca aceasta provine dintr-o familie numeroasa din Campia Turzii, unde membra juriului “Romanii au Talent” s-a nascut si a crescut. Nu multi admiratori stiu insa ca vedeta are doua surori discrete, care nu au prea aparut la televizor pana acum.


Daca Sandel, fratele Andrei, si sotia lui au aparut in emisiuni TV si si-au promovat albumele de muzica populara, in ceea ce le priveste pe Aura si Diana lucrurile stau complet diferit.

 

Cele doua surori mai mari ale vedetei au ales sa se tina departe de ochii insistenti ai presei si au stat deoparte de agitatia din capitala. Atat Aura, cat si Diana traiesc la Campia Turzii. In plus, la fel ca Sandel, Aura are un baietel de care se ocupa cu grija.

Ca parte a unei familii unite si frumoase, cele doua surori mai mari au sustinut-o intotdeauna pe Andra si i-au fost alaturi de fiecare data cand aceasta a intrat intr-un proiect nou. Ele au o relatie foarte apropiata si nu sunt deloc deranjate ca mezina familiei este atat de cunoscuta, ci dimpotriva.

Spune si tu! Le stiai pe cele doua surori ale Andrei? Crezi ca seamana vreuna dintre ele cu membra juriului “Romanii au Talent”?

Foto: Facebook

related posts

Modifică setările cookies