Pe asta chiar nu o stiai! Loredana Ciobotaru a participat la O-La-La. Cum arata cand nu stia nimeni cat este de talentata


Frumoasa Loredana Ciobotaru care a participat in sezonul cu numarul doi al show-ului “Vocea Romaniei” a cochetat cu muzica de cand se stie. Daca faptul ca a concertat sub numele de Lauryn in urma cu cativa ani este cunoscut, precum si acela ca are o trupa cu Loredana Cavasadan, putini stiu ca a mai aparut la o emisiune marca ProTV.


Iti mai aduci aminte de show-ul O-La-La? Emisiunea prezentata de indragita Andra era un soi de show muzical inedit, in care persoane cu mai mult sau mai putin talent urcau pe scena si demonstrau cat de priceputi erau in retinerea versurilor celor mai cunoscute hit-uri romanesti.

Cum sa-ti faci bebelusul sa nu mai planga cu ajutorul muzicii rap. Vezi efectul B.I.G

Ei bine, intr-una dintre editiile show-ului muzical, o Loredana Ciobotaru mai mica si mai lipsita de experienta si-a incercat norocul si a uimit, la fel ca si acum, prin talent si frumusete.

Loredana Ciobotaru a facut parte din echipa lui Smiley in cel de-al doilea sezon al show-ului "Vocea Romaniei", insa nu a ajuns in finala. Ultima piesa pe care a cantat-o in concurs a fost "Russian roulette", care nu i-a convins pe cei de acasa sa ii acorde suficiente voturi pentru a merge mai departe.

Cum sa incurajezi talentul si creativitatea copilului tau. 4 sfaturi simple si eficiente

Din fericire insa, la fel cum a procedat si cu ceilalti concurenti ai sai, Smiley i-a promis ca ii va compune o piesa, deci nu putem decat sa asteptam si sa vedem cu ce hit ne va surprinde.

Ce parere ai despre Loredana? S-a schimbat mult de la O-La-La si pana in prezent?

FULLSCREEN
Pe asta chiar nu o stiai! Loredana Ciobotaru a participat la O-La-La. Cum arata cand nu stia nimeni cat este de talentata
  • /

related posts