Pe scena are aparitii glamuroase, dar e la fel de stylish in viata de zi cu zi? Ipostazele in care a fost suprinsa Dulce Maria


S-a lansat in showbiz la o varsta frageda, dar a cunoscut adevaratul succes dupa ce a primit rolul Robertei in telenovela-fenomen "Rebelde" si a intrat in formatia RBD.


Dulce Maria a experimentat mult cu stilul ei si a apelat chiar la o schimbare drastica in timpul filmarilor pentru "Rebelde", vopsindu-si atunci parul intr-un roscat aprins.

VEZI IMAGINI AICI.

Adepta a unui look destul de incarcat, caracterizat de un machiaj puternic al ochilor si inconjurata constant de echipa de make-up artisti si stilisti care aveau grija de parul si de chipul ei, rareori reuseau fotografii sa o surprinda pe tanara vedeta asa cum este ea.

De cand a intrat intr-un con de umbra insa si de cand cariera ei in telenovele a cazut in plan secund, Dulce Maria a inceput sa apara in public nemachiata si in haine mai putin glamuroase.

Fosta membra a trupei RBD a fost surprinsa de paparazzi in Lincoln Road, Miami Beach, intr-o zi in care nu se astepta sa fie fotografiata.

CITESTE SI: Cum sa arati bine fara machiaj

Imbracata lejer, intr-o rochie alba, de vara, si cu incaltari de plaja, Dulce a trecut nerecunoscuta printre standuri si magazine, Complet nemachiata, artista a vorbit la telefon si a admirat produsele disponibile, fara sa isi dea seama ca fotografii sunt pe urmele ei.

Daca arata bine asa sau nu, ramane sa ne spui tu in sectiunea de comentarii. Ce parere ai despre look-ul etalat?

FULLSCREEN
Pe scena are aparitii glamuroase, dar e la fel de stylish in viata de zi cu zi? Ipostazele in care a fost suprinsa Dulce Maria
  • /

related posts