Pe scena defilau cele mai sexy modele, in public erau numai vedete, dar toti ochii au fost pe Miss Franta. Cum arata


Pe catwalk isi etala formele perfecte modelul Izabel Goulart, iar in public Fergie admira cu interes noua colectie Jean Paul Gaultier Insa cele mai multe priviri le-a atras Iris Mittenaere. Ea este cea care a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din Franta in urma concursului Miss France.


Fergie a aratat ca o adevarata diva la show-ul Jean Paul Gaultier, unde a venit imbracata intr-un costum negru de inspiratie masculina, asimetric: sacoului vedetei ii lipsea o maneca :)

Cu un machiaj natural, cu parul lasat liber aranjat intr-o calare intr-o parte, Fergie a fost una dintre principalele actractii ale evenimentului.

Modelul Izabel Goulart a impresionat atat pe scena, cat si in afara salii de prezentare. Se pare ca negrul a fost la mare cautare printre vedetele prezente la show.

Cele mai multe priviri admirative le-a primit insa tanara Iris Mittenaere, desemnata Miss Franta 2016. In varsta de 23 de ani, Iris a ales tot un outfit negru pentru acest eveniment. Cu parul prins intr-o ciada de cal, cu un machiaj destul de strident si cu un zambet larg pe fata, Iris i-a cucerit pe cei care au intalnit-o.

FULLSCREEN
Pe scena defilau cele mai sexy modele, in public erau numai vedete, dar toti ochii au fost pe Miss Franta. Cum arata
  • /

related posts

Modifică setările cookies