"Penny" si "tocilarele" din Big Bang Theory, transformate pe covorul rosu. Cat de diferite sunt in realitate


Chiar si dupa 10 sezoane, serialul de comedie Big Bang Theory ramane la fel de popular. "Tocilarii" Sheldon, Leonard & Co au fost premiati la People's Choice Awars cu trofeul pentru cel mai bun serial de comedie.


Kaley Cuoco si colegii sai de serial au urcat pe scena pentru a-si ridica trofeul, iar Mayim Bialik si Melissa Rauch au impresionat cu eleganta lor. Interpretele lui Amy si Bernadette au fost impecabile pe covorul rosu.

Mayim a ales pentru acest eveniment o eleganta rochie din dantela rosie, iar Melissa a preferat o salopeta neagra, cu dantela in partea de sus. 

Insa, ca de obicei, cele mai multe priviri admirative le-a altras colega lor, Kaley Cuoco. Aceasta a purtat o superba rochie indigo Lela Rose's Resort in valoare de 2700 de euro.

In trecut, televiziunea era doar o rampa de lansare pentru tinerii actori, care visau la o cariera la Hollywood, pe marele ecran. Insa in ultimii ani, serialele tv au trecut la un alt nivel, iar unii actori pot castiga pana la un milion de euro pe un singur episod, cum se intampla cu trei dintre actorii din Big Bang Theory. Jim Parsons, Kaley Cuoco si Johnny Galecki sunt cel mai bine platiti actori d eteleviziune, cu un milion de dolari pe episod.


related posts

Modifică setările cookies