Pentru ea s-au inventat hainele sexy. Cea mai focoasa vedeta atrage toate privirile cand isi poarta rochiile in public


Cand vine vorba despre vedete sexy, unul dintre primele nume care ne vin in minte este cel al lui Daphne Joy. Mama copilului lui 50 Cent si fosta iubita a lui Jason Derulo, exotica Daphne uimeste la fiecare aparitie.


Toata lumea a uitat de cine au fost iubitii ei si cum a ajuns in lumina reflectoarelor, iar asta pentru ca a devenit clar ca Daphne Joy poate sa isi asigure succesul de una singura. Este, probabil, cea mai sexy miniona din lume, iar aparitiile sale in costum de baie le fac si pe femei sa o priveasca insistent. Poate ca tocmai de aceea niciun fel de haina nu arata complet decent, atunci o imbraca ea.

Indiferent de ce poarta, trupul lui Daphne debordeaza de sex-appeal si cu greu se pot abtine cei din jur sa o priveasca din cap pana in picioare. 

La ultimul eveniment la care a participat, o premiera de film, mulatra a decis sa imbrace o rochie aparent simpla, pentru ea, insa care a scos-o in evidenta complet. Tinuta neagra, lunga, cu slit adanc si decolteu , a lasat la vedere exact ce trebuia, fara sa o faca pe Daphne sa para ,,prea sexy".


De la abdomen complet plat, pana la sani fermi si posterior bombat, Daphne are toate atuurile unei "bombe sexy", iar daca in trecut a facut furori la plaja, etalandu-si colectia de bikini excentrici, acum nu trece neobservata nici la aparitii elegante, pentru ca mulatra nu poate fi lipsita de sex-appeal nici daca ar fi imbracata intr-o carpa oarecare.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 


FULLSCREEN
Pentru ea s-au inventat hainele sexy. Cea mai focoasa vedeta atrage toate privirile cand isi poarta rochiile in public
  • /

related posts