Pentru ea s-au inventat rochiile mini. Cansu Dere, irezistibila in primul pictorial din 2016


Surpriza placuta pentru admiratorii actritei Cansu Dere la inceput de 2016. Vedeta in varsta de 35 de ani le-a impartasit cel mai recent pictorial prin intermediul retelelor de socializare. Verdict: sexy!


Actrita care i-a incantat pe telespectatori cu rolul Silei din telenovela "Puterea Destinului" a realizat un pictorial sexy pentru editia din Turcia a revistei InStyle. Mandra de felul in care arata, Cansu a publicat imaginile pe Facebook, incantandu-si fanii.

Printre altele, in pozele cu pricina, vedeta apare imbracata intr-o rochie alba, mini, din plasa, care ii scoate in evidenta picioarele lungi si tonifiate. Bruneta isi puna insa in evidenta si bustul prin tinute cu decolteu in V.

Asa cum stiti deja, Cansu a reusit sa ii cucereasca pana si pe cei mai pretentiosi creatori de moda cu look-ul ei exotic. Inclusiv elitistul Karl Lagerfeld a invitat-o la Paris pentru a discuta despre cariera ei: "A fost un moment de neuitat pentru mine!", a marturisit atunci actrita.

 


Daca in rolul Silei Cansu a adoptat un stil relativ conservator, in momentul in care pozeaza sau paseste pe podium, look-ul ei se schimba radical. Vedeta devine complet dezinhibata si nu se sfieste sa-si arate corpul.

 


Cu toate ca o tine ascunsa, Dere are o silueta de invidiat pe care a pus-o in evidenta in cele mai cool reviste. Cansu se transforma mai ceva ca un cameleon atunci cand vine vorba de cerintele designerilor si isi pune la bataie si talentul de actrita pentru a da un plus de picanterie pictorialelor.

related posts

Modifică setările cookies