Perfectiunea la plaja. Doutzen Kroes a impresionat intr-un costum de baie animal-print


Desi a nascut de curand si este mama a doi copii frumosi, sarcinile nu si-au pus amprenta pe silueta de top model apreciat la nivel international a lui Doutzen Kroes.


A nascut in urma cu 8 luni, dar acest lucru nu o impiedica sa poarte costume de baie de efect si sa marcheze aparitii de senzatie la plaja: are un corp perfect si nimeni nu poate contrazice asta.

Supermodelul si-a afisat in urma cu putin timp formele pe o plaja din Miami, iar toti cei din jur au ramas cu gura cascata cand au vazut-o in costume de baie sexy si pozitii incendiare. Blonda sexy a sarbatorit alaturi de sotul ei, DJ-ul Sunnery James, sase ani de mariaj si a facut-o in stil mare, pe plajele insorite pe care l-a cunoscut.

Doutzen s-a bucurat alaturi de el de soare si valuri, ba chiar a profitat de ziua pe care o petrec departe de copii pentru a face si putina miscare. Astfel, ea le-a oferit cateva instantanee de senzatie paparazzilor aflati pe teren, care s-au grabit sa le difuzeze in toata presa mondena internationala.

Iata cum a fost surprinsa Doutzen intr-o zi obisnuita a vietii ei:

FULLSCREEN
Perfectiunea la plaja. Doutzen Kroes a impresionat intr-un costum de baie animal-print
  • /

related posts

Modifică setările cookies