Picioare suple si sexy si un corp demential. Cum a fost surprinsa Ashley Hart pe plaja Bondi din Australia


E unul din cele mai cool modele din Australia, iar aparitiile ei la plaja nu trec niciodata neobservate de paparazzi. Drept dovada stau cele mai recente cadre pe care acestia le-au surprins cu blonda sexy pe Bondi Beach.


Imbracata intr-un costum de baie bleumarin, format din doua piese, tanara de 26 de ani s-a bucurat de razele soarelui si a profitat de ele pentru a-si fixa bronzul. Obisnuita cu paparazzii, ea i-a ignorat cand au aparut pe cea mai cunoscuta plaja din Australia si si-a canalizat atentia pe putinul timp liber pe care il are.

Ashley are un program incarcat in mod normal, intrucat e unul din cele mai solicitate modele. Ce-i drept, intelegem de ce! Tanara se face remarcata prin picioarele suple, abdomenul tonifiat si zambetul de milioane, care o recomanda pentru contractele de modelling pe care le primeste.

Frumusetea este mostenire de familie in familia Hart. Jessica, sora mai mare a lui Ashley, e fost model Victoria's Secret, iar mama celor doua e detinatoarea unor gene de milioane, pe care le-a dat mai departe fiicelor ei.

FULLSCREEN
Picioare suple si sexy si un corp demential. Cum a fost surprinsa Ashley Hart pe plaja Bondi din Australia
  • /

related posts