Picioarele lui Mariah Carey - vedetele la ziua de nastere a sotului ei


Chiar daca sotul ei, Nick Cannon a fost sarbatoritul, centrul de interes al petrecerii sale aniversare a devenit diva pop, datorita rochiei mulata si foarte scurte alese.


Duminica seara, Mariah Carey si sotul ei, Nick Cannon, au celebrat aniversarea lui de 32 de ani intr-unul dintre cele mai in voga cluburi de noapte de la Hollywood, Playhouse.

Inainte sa-si faca aparitia in club, cei doi au sarbatorit in intimitate ziua lui Nick, dar au postat totusi imagini pe Twitter pentru fani.

Bebe implineste un an? Afla cum poti organiza o petrecere reusita pentru micutul tau

Desi Nick este, evident, sarbatoritul (dupa cum indica si coiful sau festiv), centrul de interes al imaginii este Mariah, care sta in bratele lui si a avut grija sa poarte o rochie mini mulata, punandu-si astfel in evidenta formele voluptoase, dar si picioarele tonifiate. La cei 42 de ani ai sai arata remarcabil, trebuie sa recunoastem!

Pentru a nu-l pune, totusi, intr-un con de umbra, Mariah a postat mai tarziu si o poza in care apare doar Nick, scriind "Sotiorul meu de ziua lui! Plecam la petrecere! La multi ani, Nick cannon!"

related posts

Modifică setările cookies