Pierce Brosnan, devastat de durere. Fiica actorului a murit din cauza cancerului de col uterin, aceeasi boala care i-a rapus si mama


Charlotte Brosnan, in varsta de 42 de ani, a murit in urma unei lungi batalii impotriva cancerului. Aceeasi boala a ucis-o si pe mama ei, Cassandra, in 1991, pe cand avea 43 de ani.


Pierce Brosnan, care filmeaza in prezent thriller-ul "Novermber Man" in Europa de Est, a declarat aseara, prin purtatorul sau de cuvant:

"Pe 28 iunie, draga mea fiica Charlotte Emily a plecat la cele vesnice, fiind rapusa de cancer de col uterin. A fost inconjurata de sotul ei, Alex, de copiii ei, Isabella si Lucas si de fratii ei, Christopher si Sean.

Charlotte a luptat impotriva cancerului cu gratie si omenie, curaj si demnitate. Inimile noastre sunt grele de durerea pricinuita de pierderea frumoasei si dragei noastre fete. Ne rugam pentru ea si speram ca leacul pentru aceasta boala oribila sa fie gasit n curand. Multumim tuturor pentru condoleantele din inima."

Pierce si fiica lui, Charlotte, la premiile BAFTA, in 2006.

Charlotte avea 9 ani cand mama ei, Cassandra Harris, s-a casatorit cu Pierce, in 1990. Brosnan a adoptat-o pe ea si pe fratele ei, Christopher, atunci cand tatal lor biologic, Dermot Harris a murit, in 1986. Cassandra si Pierce au mai avut un fiu, Sean, care s-a nascut in 1983.

Pierce, impreuna cu parintii sai, fiica lui, Charlotte si fiii Christopher si Sean.

In 1987, pe cand filma in India, Cassandra a fost diagnosticata cu cancer de col uterin. Dupa o lupta de 4 ani cu boala, aceasta a murit, lasandu-l pe Pierce sa aiba grija de cei trei copii ai lor.

Tragedia s-a repetat, iata, anul acesta, cand Charlotte, fiica ei, a murit rapusa de aceeasi boala, lasand in urma doi copii, o fiica de 15 ani si un baietel de 8 ani.


 

FULLSCREEN
Pierce Brosnan, devastat de durere. Fiica actorului a murit din cauza cancerului ovarian, aceeasi boala care i-a rapus si mama
  • /

related posts