Pink lupta contra anorexiei, drogurilor si tentativelor de sinucidere in noul videoclip VIDEO


Pink face inca o miscare curajoasa in numele fanelor ei din intreaga lume, care nu au incredere in ele si cedeaza presiunilor celor din jur in speranta ca vor dobandi perfectiunea. Piesa se numeste F*kin' Perfect si imaginile din videoclip sunt de-a dreptul cutremuratoare.


Mesajul lui Pink in piesa "F*ckin Perfect" este foarte puternic: nu ar trebui sa te schimbi niciodata in functie de cei din jur si nu ar trebui sa-ti chinui corpul doar ca sa te incadrezi intr-anumite limite impuse de societate.

Trebuie sa fii tu tot timpul, sa ai incredere in tine si sa nu te lasi calcata de cei din jur.

"Realizarea acestui videoclip a fost o experienta foarte emotionanta pentru mine, la fel ca si momentele in care am scris versurie. Am o viata in mine si vreau ca el sau ea sa stie ca il/o voi accepta oricum ar fi. Si voi pregati acest copil pentru o lume uneori dura, dar il/o voi invata sa vada si ce e frumos in ea", a declarat P!nk.

Cat despre inspiratia ei pentru realizarea piesei si clipului "F*kin' Perfect, artista a declarat: "Sprijin toti copiii care se simt atat de disperati si neputinciosi, atat de nevazuti si neauziti, incat nu pot vedea o alta solutie decat sa-si ia viata .. Vreau sa stie ca sunt constienta. Am trecut si eu prin asta. Uneori, asta e tot ce conteaza.", a adaugat artista pe site-ul personal.

Vezi videoclipul ei!

 

FULLSCREEN
Pink lupta contra anorexiei, drogurilor si tentativelor de sinucidere in noul videoclip VIDEO
  • /

related posts