Pink s-a oprit în mijlocul concertului ca să îmbrățișeze o adolescentă rămasă fără mamă


Când nu credeam că o putem iubi mai mult pe Pink, iată că s-a întâmplat. Celebra cântăreață a întrerupt showul său, ca să-i dea o îmbrățișare unei fetițea a cărei mama murise recent. 


 Momentul a fost frumos și sfâșietor, în același timp. 
În iunie anul acesta, o fetiță de 14 ani a rămas fără mama. Femeia, o fană înrăită a lui Pink, apucase să cumpere bilete la concerutul artistei din Sydney, Australia.

Fetița a mers la concert în locul mamei sale și a afișat în timpul spectacolului o pancartă pe care a scris "Mă numesc Leah. Am 14 ani. Frumoasa mea mamă a murit luna trecută. Aș vrea o îmbrățișare. Te rog!" 
 

 
La început, Pink nu a remarcat mesajul fetiței, însă ceilalți spectatori din jurul ei au făcut tot ce au putut pentru a-i atrage atenția vedetei. În sfârșit, cineva a reușit să arunce pe scenă pancarta fetei.
 
Pink a citit mesajul și a mers direct să o îmbrățișeze pe fată. Interacțiunea lor ne-a frânt inima:

 


 

Cântăreața i-a pus apoi fetei la ureche "O să fii bine!". 

"A strâns-o tare în brațe, iar Leah a început să plângă. A fost un gest foarte frumos!"- a declarat pentru The Courier-Mail verișoara tinerei. 
 
"Chiar cred că mama ei a aranjat din Cer ca lucrurile să se întâmple așa. A fost ca o îm,brățisare din rai!", a mărturisit verișoara fetiței.

related posts

Modifică setările cookies