Plăcerile vinovate ale Xoniei „Nu mă pot abține de la cartofii prăjiți”. Poze de colecție cu fosta balerină și tipsuri de vedetă


Fostă balerină de performanță, Xonia știe cum trebuie să aibă grijă de ea. Are un antrenor personal care o ajută să facă exercițiile corecte la sala de fitness și a învățat cum să îmbine alimentele astfel încât să se mențină la greutatea pe care și-o dorește. Cântăreața a marturist pentru Perfecte.ro câteva dintre secretele sale de întreținere și micile sale plăceri vinovate la care mai „scapă” din când în când!

Tag-uri: #Xonia #interviu

- Xonia, ești o fire sportivă! Ce alimente fac parte din meniul tău?
 
 Nu sunt o persoană care să mănânce după reguli și după meniuri date de nutriționiști. Evident, nu mă apuc să mănânc mâncăruri grele sau mai știu eu ce. De-a lungul timpului, pentru că am lucrat cu antrenori personali, care au avut grijă să mă învețe și ce să mănânc pentru a avea rezultate bune, am reținut multe variante de mic dejun, prânz sau cină. Mai exact, am cam înțeles cum să combin alimentele.

Mănânc cereale integrale, lactate slabe, fructe, legume, pește, salate, carne slabă, ouă. Evident mâncarea de tip fast-food, prăjelile, dulciurile, în a doua jumătate a zilei și beau, obligatoriu, 3 litri de apă. 


- De la ce nu te abați niciodată?

 
 Mănânc sănătos, fără prăjeli, foarte rar paste și pâine doar integrală. Încerc să mănânc ciocolată cu 80% cacao, atunci când am poftă de ceva dulce, și cât mai puține sucuri.  Nu mă pot abține de la cartofii prăjiți în casă cu brânză rasă peste.
 
-    Ce nu îți lipsește niciodată dn frigider? Ești pofticioasă?

 Am mereu apă în frigider. Lol (asta e sigur...sigur)
 Dar, sincer, niciodată nu îmi lipsesc din frigider ouăle, legumele și ciocolata neagră. Sunt pofticioasă, dar nu poftesc la orice, oricând. Am și eu momentele mele de vulnerabilitate alimentară. Când îmi e poftă, doar gust. Asta e clar! 
 
  - La ce renunți cu greu? 

 La carbohidrați. Parcă simt că mănânc! 
 
- Cum obișnuiești să ai grijă de tine, mai precis, să te întreții?

 
 De vreo doi ani, am reușit să mă țin serios de sport și de tratamentele de remodelare corporală și  să am un stil de viață sănătos. Toate acestea mă ajută să mă mențin în formă, să am pielea sănătoasă și carnea tare. Fac sport de 4 ori pe săptămână, cu antrenorul meu personal, David Sârbu, care a reușit să mă facă să iubesc sportul mai mult decât o făceam înainte.

De 2 ori pe săptămână fac tratamente corporale la un salon cu care colaborez de mai bine de 5 ani. La ei am descoperit: CryoMed, Eximia, Vella Shape, împachetările și să știți că ele chiar dau rezultate foarte, foarte bune. 

- Ai gene bune și ești o femeie frumoasă! Care sunt tratamentele tale de beauty preferate?
 
O dată la 6 luni fac plasmolifting cu plasmogel să îmi activez colagenul propriu. Mai fac mezoterapie la scalp pentru păr bogat și un scalp sănătos.
 
- Cum te pregătești pentru sezonul de toamnă-iarnă? Ții cure, diete, detox, faci yoga?
 
Mă pregătesc să stau în casă. Nu îmi place iarna! Nu îmi place zăpada! Însă, toamnă aceasta va fi una specială. Mama mea o să vină în România și o să avem foarte multe activități împreună, timp de 2-3 luni. Abia aștept! 


   
- Cum îți întreții picioarele?
 
Am făcut balet de performanță de la 5 la 18 ani și dans comercial până să vin în România. Acesta este motivul pentru care picioarele mele sunt musculoase și puternice. Acum doar mă mențin și mă tonifiez la sala de fitness. Zilele trecute, am fost provocată într-o emisiune tv să fac o demonstrație de balet. Sincer, am avut emoții pentru că de vreo 10 ani nu mai făcusem asta. Dar am fost surprinsă că m-am descurcat de minune, mi-am amintit totul în detaliu.  

 
- Faci și antrenamente pentru un posterior bombat?
 
Cu antrenorul meu fac diverse excerciții, pentru toate grupele de mușchi, în special pentru fesieri, dar pot să spun că am avut mereu fund. 

- Ce ne poți spune despre relația cu iubitul tău?

 Suntem foarte bine!  

- Tu când mai mergi în Australia?
 
 În Ianuarie. Merg în mod normal, o dată pe an, să îmi vizitez familia. Tata, fratele, mama, prietenii de acolo. Anul acesta am fost mai norocoasă. În urmă cu câteva luni m-a vizitat fratele meu, în octombrie vine mama, iar apoi voi merge și eu. Deci...happy Xonia. 
   
- Dacă nu ai fi fost cântăreața în ce domeniu crezi că ai fi activat acum?
 
Tot aș fi fost un 'entertainer/performer'.  Mereu am cântat, dansat și am făcut actorie, pe lângă compoziție. 
 
- Ce hobby-uri mai ai pe lângă muzică?

 Să dorm și să lenevesc. Termin, în curând,  „Diploma of Music Business” din Australia  și mai am o afacere pe care o fac din plăcere. 

-    Care sunt piesele tale vestimentare de rezistență?

 Accesoriile! Fie o pereche de pantofi, fie o geantă sau poate chiar o piesă vestimentară, dar nu prea investesc în asta pentru că moda se schimbă repede și prefer să fac investiții în accesorii clasice care sunt la modă mereu și pentru totdeauna. 
 
 
- Ai fobii? Ce nu ai face niciodată?

 Nu aș face nimic din ce are treabă cu înălțimea sau este cu adrenalina. Este exclus pentru mine. Îmi place liniștea și să fiu cu picioarele pe pământ. Așa e cel mai sigur și sănătos. 
  

FULLSCREEN
Plăcerile vinovate ale Xoniei
  • /


related posts