Plinuta, cu celulita si colacei pe abdomen, dar niciodata criticata de presa. Cum a fost pozata Coleen Rooney la plaja


Orice kilogram in plus, orice rid, orice urma pe piele... Totul e analizat in detaliu si criticat de tabloidele intrenationale. Nu si cand vine vorba de ea.


Cea mai cuminte sotie de fotbalist, Coleen Rooney, s-a dezbracat de inhibitii si a petrecut cateva zile relaxante in Barbados, acolo unde sotul ei i-a cumparat o casa. Desi meritul ei cel mai mare mare consta in faptul ca este sotia lui Wayne Rooney de la echipa Manchester United, presa o adora si nu o critica niciodata, chiar daca nu e perfecta.

Coleen nu a avut niciodata o silueta de invidiat. De colaceii de pe abdomen si celulita nu a scapat desi a incercat, insa chiar si asa vedeta nu a fost critricata de tabloide, asa cum se intampla cu alte dive mai plinute. Nimeni nu neaga faptul ca este o femeie frumoasa, cu o silueta voluptuoasa, insa e departe de standardele tabloidelor. 

In urma cu putin timp, angajatii publicatiilor mondene au surprins-o din nou pe sotia lui Wayne Rooney in bikini, iar cadrele cu ea au ajuns sa faca inconjurul internetului.

Intr-un bikini cu imprimeu floral, din doua piese, tanara mamica s-a bucurat de vremea placuta si a petrecut cateva ore distractive alaturi de copiii ei pe plajele din Barabdos, pana sa-si dea seama ca paparazzi au pus ochii pe ea:


related posts

Modifică setările cookies