Politica si dezvirginare cu Radu Mazare: "Recunosc ca nu stiam exact unde sa o nimeresc!"


Radu Mazare a vorbit, in exclusivitate, la PoveStiri de Noapte, despre viata lui intima. Relaxat, intr-o cada cu lapte si petale de trandafir, primarul Constantei s-a pus pe insirat aventurile care i-au faurit aura de personaj controversat.
 


"Virginitatea? Eu eram cam in clasa a 11-a, ea era si ea micuta, da' mai stia, eu nu stiam nimic si recunosc ca ... nu stiam exact unde sa o nimeresc! ",  marturiseste Mazare, care mai are o apasare:  "Mi-a prins bine, dar nici pana acum nu m-am lamurit cu femeile astea, de-aia nu m-am insurat. Tot studiez si studiez."

"N-am fost niciodata cu doua femei deodata", spune Mazare, care s-a jurat ca n-a platit in viata lui pentru o noapte de amor si tot ce a facut intre asternuturi, a facut "cu corazon".

Primarul Constantei are si o filosofie legata de doamnele din viata lui. "L-am invatat si pe fi-miu: ba, un barbat smecher in viata, cand este mic ia femei mai mari decat el si cu cat inainteaza in viata, ia mai mici. Le schimbi."  

La capitolul Brazilia, Mazare a demontat un mit . "Cele mai frumoase fete pe care le-am intalnit eu sunt in Romania. Pe primul loc. In Ucraina, Rusia, Brazilia numai vorbele sunt de ele. Adica lumea vorbeste ca sunt frumoase, dar daca le dai jos de pe tocurile alea de le scoti fanteziile sa stii ca sunt destul de scundute, nu mai au picioarele asa lungi, nu mai sunt asa impunatoare nici in Nord, nici in Sud. Multe au celulita, au fundul cam mare, mai au de lucrat"

Tot la PoveStiri de Noapte, excentricul primar a mai spus ca n-ar vrea sa fie presedinte, pentru ca asta ar presupune sa se apuce serios de munca. "Ar trebui sa stau 20 de ore la birou, sa pun tara pe roate.  Asa, am suficienta energie ca sa fac alte lucruri: sa mai iubesc o fata frumoasa, sa ma dau cu zmeul, sa mai schiez, sa calatoresc, poate ceva mai tarziu, cand m-oi mai mosi, m-oi mai aseza, o sa fac asa ceva".

Culisele interviului pot fi urmarite astazi, la 17.30, la PoveStiri Adevarate.
Click aici SA VEZI materialul cu Radu Mazare in cada.

FULLSCREEN
Politica si dezvirginare cu Radu Mazare: "Recunosc ca nu stiam exact unde sa o nimeresc!"
  • /

related posts