Portrete ale vedetelor realizate din... bomboane. Cum arata cele mai dulci imagini cu celebritati


Artistii din intreaga lume realizeaza sute, poate mii de portrete cu vedete in fiecare zi. Un american, insa, a reusit sa se evidentieze in marea de portretisti datorita tehnicii sale mai putin obisnuite.


Pe numele sau Jason Mecier, artistul a devenit faimos datorita portretelor pe care le realizeaza din dulciuri. De la acadele, la bomboane gumate, artistul foloseste tot felul de dulciuri pentru a imortaliza cateva dintre cele mai de succes persoane din lume.

Portretele dulci i-au adus faima in intreaga lume, iar acum Jason primeste comenzi de portete si pentru persoane obisnuite, dar vinde si numeroase postere cu portretele vedetelor din bomboane.

Iata cateva dintre cele mai cunoscute "opere" ale sale:

Spice Girls


Christina Aguilera


Taylor Swift


Taylor Lautner


Dolly Parton


Channing Tatum


Ashley si mary-Kate Olsen


Artistul plastic a creat si o serie de portrete din pastile, dedicate acelor vedete care au murit in urma unei supradoze accidentale de medicamente. Iata cateva dintre cele mai cunoscute opere ale sale din aceasta categorie:

Michael Jackson


Amy Winehouse


Whitney Houston


Heath Ledger


Mecier nu s-a oprit insa doar la bomboane sau la pastile. Artistul are si o serie de portete realizate din...sunca. Mai jos, de exemplu, il puteti admira pe Barack Obama, in varianta sa comestibila.

Sursa foto: Facebook

  • Portrete ale vedetelor realizate din... bomboane. Cum arata cele mai dulci imagini cu celebritati

related posts

Modifică setările cookies