Posteriorul care a oprit circulatia pe strazile din Beverly Hills. Cine e vedeta sexy care a creat haos in trafic


Mayra Veronica, model si cantareata, este cunoscuta mai mult pentru aparitiile sale publice lipsite de inhibitii. Cel mai nout outfit cu care vedeta s-a afisat in public a reusit sa ii dezorienteze pe soferii din Bevery Hills.


Tinuta Mayrei, aflata undeva la limita dintre sexy si vulgar, nu avea cum sa treaca neobservata. Imbracata intr-o pereche de colanti gri, care se mulau perfect pe formele sale generoase, Mayra Veronica ar fi fost cu siguranta claxonata de barbatii din trafic, care s-au oprit sa o admire, daca nu ar fi fost la bratul iubitului sau.

Mayra si-a lasat la vedere abdomenul alegand sa combine colantii cu un top scurt, si el tot mulat. Si de ce ar fi ales la o tinuta sport o pereche de tenisi cand putea sa se incalte cu o perche de sandale argintii, elegante, cu toc inalt si subtire?! :)

Mayra Veronica s-a lansat in lumea buna in urma relatiei pe care a avut-o cu fotbalistul lui New Orleans Saints, Reggie Bush, fostul iubit al lui Kim Kardashian.

Veronica are 34 de ani si incearca sa atraga atentia pozand provocator in reviste cunoscute pentru barbati. La ora actuala este considerata una dintre cele mai sexy femei din televiziunea latina. Oricum, este clar ca nu are absolut niciun fel de inhibitii in a poza cat mai sexy, iar formele voluptoase o pot rececomanda atunci cand este cazul.

Tanara a luat cursuri de dans clasic, de canto, de actorie si... are diploma in Psihologie si in teatru. A reusit sa se faca remarcata datorita calitatilor fizice, care le-au atras imediat atentia celor de la revista FHM. Dupa ce a aparut in aceasta revista, succesul a fost rapid: „Smooth”, „King”, „Edge Magazine”, „Maxim”, „Open Your Eyes”.

A fost aleasa apoi pentru a aparea si pe coperta „FHM's Exclusive Collection Book”. A fost de asemenea inclusa in cea mai buna categorie de modele ce au pozat pentru revista „Smoke”, fiind si primul model de origine cubaneza ce a pozat pentru respectiva publicatie.

  • Posteriorul care a oprit circulatia pe strazile din Beverly Hills. Cine e vedeta sexy care a creat haos in trafic

related posts

Modifică setările cookies