Posteriorul ei poate rivaliza cu cel al lui Jennifer Lopez. Cea mai sexy aparitie a Selenei Gomez in fata fanilor


Fanii Selenei Gomez din Australia au avut parte de un show incendiar. Vedeta a facut spectacol in cele mai sexy costume de scena, iar admiratorii din primele randuri i-au putut admira silueta perfecta in body-uri mulate, dar spectaculoase in acelasi timp.


Body-ul verde smarald din paiete a fost una dintre cele mai sexy piese vestimentare in care vedeta s-a afisat. Acesta s-a mulat perfect pe abdomenul ei plat si i-a pus in valoare posteriorul bombat, care poate rivaliza cu cel al divei latino Jennifer Lopez.

Si body-ul auriu metalic i-a impresionat pe fani la fiecare concert al sau, fiind creat special pentru turneul ei de designerul Jessica Jones.

La doar 24 de ani, Selena castiga o avere din cariera sa si deja a fost desemnata celebritatea cu cele mai multe aprecieri pe retelele de socializare, una dintre fotografiile ei adunand peste 5 milioane de aprecieri.

In plus, prietenii sai de pe Instagram sunt in numar de 89 de milioane, depasind cu mult alte celebritati ca Taylor Swift, Justin Bieber sau Kim Kardashian. Pentru o vedeta care bate recorduri pe retelele de socializare, este lesne de inteles ca Selena are o relatia destul de apropiata cu fanii sai, insa deloc limitata la internet.

Selena adora sa faca poze alaturi de grupurile de tineri care vin la concerte, le ofera sfaturi, dar si imagini din viata sa personala, lucruri ca o fac adorabila in ochii admiratorilor sai, dar si printre colegii de breasla.

Chiar pe durata turneului Revival, pana la ultimul sau concert, Selena a repetat gestul care a devenit traditie, acela de a imortaliza momentul alaturi de fanii sai, in imagini similare din fiecare loc in parte.

Cantareata posteaza apoi imaginile pe pagina sa de socializare si le multumeste celor care au venit sa ii vada show-ul, iar fanii sunt extaziati sa se regaseasca in Instagramul vedetei lor preferate.

  • Posteriorul ei poate rivaliza cu cel al lui Jennifer Lopez. Cea mai sexy aparitie a Selenei Gomez in fata fanilor

related posts

Modifică setările cookies