Povestea de film a Wandei Nara, sexy-impresara din fotbalul italian: „Sunt singura soţie care îi aduce bani soţului!”


Păstrând proporţiile, Wanda poate fi asemănată cu Anamaria Prodan, ambele legându-se sentimental şi profesional de bărbaţi din lumea fotbalului. 


32 de ani de viaţă trăiţi la intensitate maximă, două căsnicii plus un divorţ cu scântei, cinci copii, o carieră de succes în modă, în televiziune, dar şi ca impresară a unui fotbalist de top, nimeni altul decât actualul soţ. Pe scurt, aceasta este argentinianca Wanda Nara, despre care italienii vorbesc în această perioadă mai mult decât despre Cristiano Ronaldo, starul formaţiei Juventus.

Păstrând proporţiile, Wanda poate fi asemănată cu Anamaria Prodan, ambele legându-se sentimental şi profesional de bărbaţi din lumea fotbalului. Dacă relaţia româncei cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf e arhicunoscută, sud-americanca îşi trăieşte perioada de glorie pe spatele conaţionalului Mauro Icardi, atacant la Inter Milano, unul dintre cei mai valoroşi atacanţi ai momentului.

Ca o scurtă paranteză, golgheterul echipei milaneze în ultimii ani a refuzat o prelungire de contract şi a fost scos din lot pentru ultimele meciuri, totul fiind de fapt o „telenovelă” regizată de Wanda Nara, care vrea pentru soţul ei câteva milioane de euro în plus la salariul anual.

Cu o carismă ieşită din comun (are peste 5 milioane de „urmăritori” pe Instagram!), frumoasa Wanda nu ratează nicio ocazie de a se face remarcată în spaţiul public, în primul rând ca o femeie cu sex-appeal şi apoi ca un manager cu sânge rece, mereu în apărarea soţului Mario.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rescate de Emergencia ????

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Succesul de imagine de care se bucură acum Wanda e însă doar cireaşa de pe tort într-o viaţă care ar putea fi oricând reprodusă într-un scenariu de film. Născută în decembrie 1986 la Buenos Aires, argentinianca s-a obişnuit de mic copil cu lumina reflectoarelor, la numai patru ani ea având şansa de a defila pe podium alături de un super-model al vremurilor respective, Valeria Mazza.

Wanda Nara şi-a început cu adevărat cariera în jurul vârstei de 20 de ani, atunci când a debutat într-o piesă de teatru în ţara natală. A fost remarcată rapid, iar anul următor a făcut pasul spre televiziune, într-un show extrem de urmărit. În paralel, l-a cunoscut în Argentina pe fotbalistul Maxi Lopez (trecut şi pe la FC Barcelona), cu care s-a măritat în 2008, plecând apoi în Italia, unde atacantul prinsese un transfer.

Aşadar, toate bune şi frumoase, o perioadă de împliniri pentru Wanda şi Maxi, argentinianca născând trei băieţi pe parcursul a patru ani (2009-2012), Valentino, Constantino şi Benedicto.

Wanda Nara și fostul ei soț, Maxi Lopez 

Lucrurile s-au stricat peste noapte în viaţa personală a Wandei, anul 2013 consemnând divorţul de Maxi Lopez, după acuzaţii de infidelitate de ambele părţi. „Eu eram în casă, iar el mă înşela cu camerista, care era chiar o femeie urâtă”, s-a confesat blonda cu ochii verzi.

Justiţia i-a dat dreptate Wandei, cer şi-a luat cei trei băieţi şi s-a întors pentru puţin timp în Argentina. Despărţită de un fotbalist, Wanda Nara n-a stat prea mult singură şi picat în braţele altui fotbalist, tot un argentinian, Mauro Icardi, care era atunci doar un puştan de 20 de ani abia intrat în atenţia lui Inter Milano. Ironia sorţii, Wanda l-a cunoscut pe Mauro chiar prin intermediul lui Maxi, care n-avea de unde să ştie ce urma să se întâmple.

Wanda și Mauro, actualul soț

Pentru că Maxi Lopez a crezut mereu că Icardi i-a „furat” soţia, s-a petrecut un moment ciudat atunci când cei doi fotbalişti s-au aflat prima dată faţă în faţă. Se petrecea în 2014, la un meci între Sampdoria lui Lopez şi Interul lui Icardi, partidă supranumită de presă „Wanda derby”. Ca o palidă răzbunare, Maxi Lopez a refuzat să dea mâna cu Icardi la începutul întâlnirii, la tradiţionalul salut al echipelor.

Relaţia Wanda – Mauro a avansat rapid, iar în vara lui 2014 au bătut clopotele de nunta, tânărul Icardi acceptând să stea în aceeaşi casă cu o femeie cu şase ani mai în vârstă şi cu trei copii după ea. Fotbalistul lui Inter a recuperat „dezavantajul”, Wanda născând în 2015 şi 2016 două fetiţe, Francesca şi Isabella. La 30 de ani neîmpliniţi, eroina noastră reuşea cu brio să aibă grijă de cinci copii (dar şi de patru câini, colecţia de patrupede a familiei!).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shooting Argentina ????????

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Treptat, iubirea dintre Wanda Nara şi Mauro Icardi a depăşit graniţele unei vieţi personale obişnuite, ea ajungând să administreze cariera jucătorului a cărui cotă de piaţă se ridică în prezent la 100 de milioane de euro. „Nu aveam de gând să devin impresara lui. Mi-a cerut la un moment dat să vorbesc cu conducerea lui Inter pentru o prelungire a contractului. În primă fază, nu eram sigură că pot să fac aşa ceva.

Am intrat într-o lume a bărbaţilor, plină de prejudecăţi. Când vine perioada de transferuri, sunt o «teroare» pentru toată lumea cu care vorbesc”, a mărturisit sexy-impresara fotbalului din Italia. „Sunt singura soţie care îi aduce bani soţului!”, a mai completat, puţin ironică, argentinianca.

Foto Getty Images

related posts

Modifică setările cookies