Povestea de dragoste care a emotionat pana la lacrimi o lume intreaga. De ce a fost in stare o femeie dupa accidentul grav al iubitului ei


Cand te afli in fata unei situatii din care nu vezi nicio iesire, alegi adesea sa te retragi si sa nu mai lupti. Exemplul pe care l-au dat acesti tineri loviti de soarta este o dovada vie a faptului ca orice batalie poate fi castigata, atunci cand exista dragoste.


Pentru un cuplu tanar din Pennsylvania, viata nu a urmat un curs firesc si nu i-a dus in fata altarului asa cum si-ar fi dorit ei.

S-au cunoscut in 2005 pe vremea cand erau la facultate si planuisera sa se casatoreasca imediat ce si-ar fi terminat amandoi studiile. Cu cateva luni inainte ca acest eveniment sa aiba loc insa, Ian Murphy a suferit un teribil accident de masina care l-a intepenit intr-un scaun cu rotile.

Traumatismul cerebral suferit de catre tanar l-a transformat intr-o leguma, fiind in imposibilitatea de a comunica, de a se misca sau reactiona. Astfel dintr-un om plin de viata si dornic sa faca fapte mari, Ian a ajuns imobilizat in scaunul cu rotile si a fost obligat sa depinda de ajutorul altora pentru a supravietui.

Pusa fata in fata cu situatia critica a iubitului ei, Larissa ar fi putut renunta la el, asa cum de altfel a fost si sfatuita de prietenele ei apropiate, avand in vedere evenimentul dramatic intamplat care le-a spulberat planurile pe care le aveau odata.

Totusi devotamentul si dragostea tinerei care nici nu implinise 20 de ani au determinat-o sa ii fie alaturi omului pe care il iubea si din acel moment a facut tot ce i-a stat in puteri sa-l ajute sa-si revina cel putin intr-o oarecare masura. Eforturile nu au fost in zadar, iar Ian a dat semne bune de recuperare, astfel incat imediat ce acesta a fost capabil sa comunice, cei doi si-au indeplinit visul pe care il aveau inca de pe vremea cand isi declarau iubirea pentru prima data.

Ian si Larissa si-au legat juramintele pe viata si s-au casatorit, in ciuda tuturor celor care nu le-au dat sanse de izbanda si nu i-au sustinut.

Larissa face in continuare tot ce ii sta in putinta pentru ca Ian sa-si revina complet si sa duca o viata normala pe viitor.

related posts

Modifică setările cookies