Povestea de dragoste dintre Emmanuel Macron si sotia sa a facut inconjurul planetei. Cum arata cele doua fiice ale ei


Povestea inedita de dragoste dintre Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si sotia sa, Brigitte Trogneux,  cu 25 de ani mai in varsta ca el a facut inconjurul planetei. Iubirea lor a rezistat inca din liceu: el era elev, iar ea ii era profesoara. Faptul ca era casatorita si avea trei copii nu i-a impiedicat sa se indragosteasca.


El i-a declarat iubirea pe cand avea numai 17 ani si i-a promis ca o sa se casatoreasca cu ea. "Inevitabilul" s-a produs in 2007. Cei doi au decis sa nu aiba impreuna copii, insa Macron este destul de apropiat de copiii sotiei sale. Mai precis, cea mai tanara dintre ei, Tiphaine Auziere, in varsta de 30 de ani, lucreaza la campania lui Macron si este de meserie avocat. Spune despre tatal ei vitreg ca are o "personalitate exceptionala" si ca este un "barbat inteligent".


 

Foto: Brigitte Trogneux si Tiphaine Auziere

Brigitte Trogneux mai are inca doi copii: un baiat Sebastian, nascut in 1975, care este cu doi ani mai mare decat actualul ei sot, si inca o fiica, Laurence, care are aceeasi varsta ca Macron.

 
Foto: Brigitte Trogneux,  Tiphaine si Laurence

”El era mereu interesat de afacerile publice, de viata civica, insa nu l-am auzit vreodata sa spuna ca vrea sa fie presedinte”, spune fiica sa vitrega Tiphaine Auziere. ”Insa am vazut ca era mereu implicat, spunand ca sunt lucruri pe care trebuie sa le schimbam in societate in ceea ce priveste nedreptatile”.

Macron are un curriculum vitae impresionant. El a studiat filosofia, a fost recompensat pentru talentul sau de pianist, a absolvit Scoala Nationala de Administratie, o scoala de elita si a lucrat la Rothschild, ca un bancher de investitii prosper. Francezii l-au descoperit pe Macron atunci cand a fost numit ministru al Economiei, in august 2014, dupa ce a fost timp de doi ani consilier de rang inalt al presedintelui socialist Francois Hollande.  

 

related posts

Modifică setările cookies