Povestea emotionanta a majoretei fara picior. Cum a reusit o tanara de 18 ani sa devina un model pentru cei din jur


Pentru aproape orice tanara din America visul de a deveni majoreta devine prioritar inca din copilarie, iar fiecare dintre ele isi doreste sa ajunga cat mai departe.


Desi a trecut printr-o incercare tragica inca din primele luni din viata, atunci cand i-a fost amputat piciorul stang din cauza unor probleme grave de sanatate, Patience Bread a continuat sa lupte pentru visul sau.


La 18 ani, frumoasa adolescenta a invatat sa traiasca cu handicapul sau si a reusit sa-l transforme intr-un avantaj sau macar intr-un lucru obisnuit. Acum, fata cu "piciorul de zebra", denumire pe care a primit-o de la proteza pe care o poarta, a devenit un model pentru colegii de la Universitatea Arkansas si nu numai.

 


Chiar daca viata ei s-ar fi putut schimba in totalitate, Patience a invatat sa fie un copil normal datorita parinilor sai. A invatat sa mearga pe bicicleta, sa se joace alaturi de prietenii sai fara sa se jeneze de problema sa, iar la un moment dat i-au indreptat atentia spre gimnastica, activitate de care s-a indragostit pentru totdeauna. "Intotdeauna m-au determinat sa dau tot ce e mai bun din mine si niciodata sa nu ma ascund in spatele scuzelor", a marturisit aceasta, potrivit Today.


Cu multa perseverenta si curaj, tanara a reusit aproape imposibilul atunci cand a fost admisa in echipa principala de majorete a universitatii sale.


"Face parte din echipa, ne asteptam de la ea la aceleasi lucruri si rezultate ca ale celorlalti membrii. Nici mai mult, nici mai putin", a explicat Jean Nail, antrenorul formatiei.

 

 

FULLSCREEN
Povestea emotionanta a majoretei fara picior. Cum a reusit o tanara de 18 ani sa devina un model pentru cei din jur
  • /


related posts