Poza virală de la nunta Prințesei Eugenie. ”Ce ține în mână Mia Tindall?”


Una dintre cele mai discutate imagini de la nunta prințesei Eugenie, de vineri, a fost poza oficială de nuntă, cu cei doi tineri căsătoriți și copiii din familia regală.

Tag-uri:

După nunta regală de vineri, au fost publicate fotografiile oficiale de nuntă, cu Eugenie și Jack, înconjurați de paji și adorabilele domnișoare de onoare.

Citește și: Nunta Prințesei Eugenie. Rochia de mireasă este senzațională FOTO

Conform hellomagazine.com, fanii au luat Twitter-ul cu asalt pentru a întreba ce anume ține domnișoara de onoare Mia Tindall în mână în cele două portrete. Micuța ține un buchet de flori într-o mână, în timp ce obiectul pe care îl are în cealaltă a stârnit dezbateri intense pe internet.

Daily Mail a identificat obiectul ca fiind o jucărie squidgy în formă de înghețată de pe KeepEmQuiet.com, în timp ce revista Hello! a presupus că seamănă mai mult cu o cutie goală de confetti. Unii utilizatori de Twitter s-au gândit că este vorba de o ciupercă sau de un inhalator pentru astm.

Nimeni nu poate ști cu siguranță... este vorba de un mister regal.

Expresia Miei Tindall din fotografia oficială de nuntă i-a adus o mulțime de fani, mulți aplaudându-i atitudinea. 

Mia este fiica lui Zarei și a lui Mike Tindall, cea mai tânără nepoată a prințesei Anne și strănepoata Reginei Elisabeta. Aceasta a făcut senzație în 2016, când a apărut în portretul oficial făcut în onoarea Reginei, la împlinirea vârstei de 90 de ani, ținând poșeta străbunicii sale. 

 

Foto: Getty, Instagram

FULLSCREEN
Poza virală de la nunta Prințesei Eugenie. ”Ce ține în mână Mia Tindall?”
  • /


related posts