Pozeaza in cele mai amabile persoane, dar de fapt sunt niste scorpii. Vedetele cu care nimeni nu-si doreste sa lucreze, din cauza caracterului urat pe care il au


Daca detaliile de mai jos ar fi facute publice in momentul in care apar in cele mai importante reviste sau emisiuni, cu siguranta numarul fanilor ar scadea considerabil. Daca in fata admiratorilor ele par perfecte, in realitate sunt adevarate scorpii.


Katherine Heigl se afla in fruntea listei actorilor cu cel mai neplacut comportament pe platoul de filmare, iar din cauza acestora cariera ei a cunoscut un declin serios.

Actrita nu a acceptat nominalizarea la premiile Emmy pe care a primit-o pentru rolul din "Grey´s Anatomy", motivand ca scenariul a fost "prost scris". De asemenea, se pare ca Katherine a intrat in conflict cu aproape toti colegii de filmare si are cate ceva urat de spus despre fiecare. Asa a ajuns de la roluri de milioane de dolari la filmarea de reclame la medicamente.

Printre cele mai ciudate pretentii ale lui Gwyneth Paltrow se numara solicitarea de a i se spala si usca cabina de dus de la sala, astfel incat sa nu intre in contact cu apa folosita de o alta persoana, inaintea ei. Bineinteles, personalul salii unde se antreneaza ea ii indeplineste dorinta fara sa comenteze, dar cu siguranta celelalte femei se simt jignite de pretentiile ei.

Celebrul actor Russell Crowe este cunoscut pentru injuraturile pe care le prolifereaza dupa ce consuma cateva pahare de bauturi alcoolice. Se pare ca Russell nu se comporta asa doar la betie: aceasta si-a amenintat de cateva ori producatorii, admiratorii sau chiar colegii de breasla prin intermediul retelelor de socializare.

related posts

Modifică setările cookies