Pozeaza pentru designeri celebri si se bucura de succes in lumea modei. Cum arata corpul lui Tess Holliday


La varsta de 32 de ani Tess este unul dintre cele mai de succes modele din America. Cu toate acestea, frumusetea ei este contestata de multe persoane, pentru ca Tess nu se incadreaza in tiparele de la Hollywood.


Si-a initiat cariera in industria modei la varsta de doar 17 ani, cand a inceput sa lucreze ca director la show-uri de fashion. Acest job i-a adus multa incredere in ea si a facut-o sa-si dea seama ca nu ai nevoie de o silueta supla ca sa fii model.

Doi ani mai tarziu tanara a devenit model plus-size si a pozat pentru case si reviste celebre de moda. 

Aceste activitati i-au adus modelului aprecieri si multa sustinere din partea femeilor care lupta impotriva ideilor preconcepute si a prejudecatilor. 

 

My Tuesday was pretty cute???????? How about yours? ????Hair by the one & only @hisvintagetouch ????????

A post shared by Plus Model????Mom ????Feminist???? (@tessholliday) on

Totodata aparitiile lui Tess au starnit si controverse in randul utilizatorilor retelelor de socializare, in special atunci cand Facebook a respins un anunt publicitar in care aparea modelul plus-size, in bikini. Compania a motivat ca anuntul incalca politicile Facebook de "sanatate si fitness" prin infatisarea trupului feminin intr-un mod neplacut.

 

When you let the girls run free for breakfast bc you are in Vegas & #YOLO ????????‍♀️ #effyourbeautystandards

A post shared by Plus Model????Mom ????Feminist???? (@tessholliday) on

Cazul mediatizat a fost intampinat de revolta utilizatorilor, iar drept urmare, Facebook a emis un comunicat in care isi cere scuze pentru confuzie :"Echipa noastra monitorizeaza milioane de anunturi in fiecare saptamana, iar in unele cazuri se poate intampla sa interzicem un anunt in mod incorect. Aceasta imagine nu incalca standardele noastre. Ne cerem scuze pentru eroare."

 

Take me back to the desert ???? Photo by @nickhollidayco ???? Shirt is #ModClothxWrangler ???? ????????#effyourbeautystandards

A post shared by Plus Model????Mom ????Feminist???? (@tessholliday) on

related posts

Modifică setările cookies