Pozele cu Robert Pattinson de care fanii nu isi mai amintesc. Cum arata in urma cu 10 ani, cand juca in Harry Potter


In urma cu 10 ani, Robert Pattinson se afla in plina ascensiune pe plan profesional, rolurile din Twilight si din Harry Potter transformandu-l intr-un star international. 


Inainte de a deveni celebru datorita rolului din seria Twilight, Robert Pattinson a jucat in Harry Potter and the Goblet Fire, ocazie cu care actorul a oferit diferite interviuri. 

Cu parul destul de lung si destul de nearanjat, Pattinson nu tinea prea mult la aspectul fizic, dovada si felul in care se imbraca si aparea la evenimentele mondene. 

La vremea respectiva, actorul declara ca: "Sunt determinat sa fiu luat in serios inca de la inceput. Trebuie depus mult efort pentru a obtine roluri bune in filme de calitate".

Cel care a dat viata personajului Edward Cullen in apreciata serie de filme "Twilight" a marturisit ca ii este foarte greu sa se mentina in forma si ca, daca nu ar fi actor, s-ar transforma complet: "Ma bucur atat de mult ca in meseria mea e nevoie de vanitate pentru ca altfel as fi un grasan".

Actorul in varsta de 29 de ani le-a marturisit celor de la The Times ca in perioada in care are contracte, este mult mai motivat sa arate bine. El se apuca, de preferat, cu patru saptamani inainte de filmari de sala si sport. Cat nu pregateste vreun film insa, el nu face absolut niciun fel de efort fizic: "Corpul meu e resemnat sa fie static."

related posts