Pozele in costum de baie care i-au adus Rihannei o amenda de 35.000 de euro. Ce a patit vedeta


Vedeta pop si-a obisnuit deja fanii cu imagini in care pozeaza cat mai dezbracata pe Instagram. Ultima ei astfel de "isprava" a costat-o insa o suma deloc neglijabila.


Ce s-a intamplat? Cantareata si-a dat recent in judecata fostii contabili pentru malpraxis, acuzandu-i ca ii sunt datori cu milioane de dolari.

Actiunea in instanta s-a intors insa impotriva ei, atunci cand vedeta a ratat mai multe aparitii in sala de judecata. Potrivit fostei ei firme de contabilitate, Berdon LLP, citata de publicatia "The Sun", cantareata nu a participat la cel putin 5 audieri in ultimele 9 luni.

Mai mult decat atat, Rihanna nu s-a sinchisit sa-si faca aparitia in instanta nici atunci cand procesul a fost mutat la Londra, special pentru a coincide cu turneul ei de luna trecuta. Se pare ca aceasta nepasare a vedetei internationale a costat firma de contabilitate mii de dolari investiti in onorariile avocatilor.

Satui de mofturile ei, contabilii pe care i-a dat in judecata au cerut judecatorului sa o sanctioneze pentru faptul ca nu a aparut la ultima infatisare in instanta si sa anuleze procesul impotriva lor.

Rihanna a spus ca n-a putut ajunge la tribunal pentru ca era bolnava in acea zi, dar avocatii firmei de contabilitate au demonstrat, prin imaginile pe care cantareata le-a postat pe Instagram, ca Rihanna era perfect sanatoasa.

Judecatorul a amendat-o, astfel, cu 35.000 de dolari pentru neprezentarea in instanta, dar nu a anulat procesul. O noua audiere a fost setata pentru 28 august - sa speram ca Rihanna va catadicsi sa apara de data aceasta.

FULLSCREEN
Pozele in costum de baie care i-au adus Rihannei o amenda de 35.000 de euro. Ce a patit vedeta
  • /

related posts

Modifică setările cookies