Pozele indecente pe care le-a facut au ajuns la tatal ei. Cum a reactionat vedeta cand si-a dat seama ce greseala uriasa a comis


Invitata la una dintre cele mai cunoscute emisiuni din Marea Britanie, "Chatty Man", actrita britanica Anna Friel i-a dezvaluit prezentatorului ca recent i-a trimis, din greseala, poze pornografice tatalui ei.


In varsta de 36 de ani, actrita este deja recunoscuta pentru curajul de care da dovada cand vine vorba despre acceptarea unor roluri obraznice si idecente.

In timp ce se documenta pentru rolul din filmul "The Look of Love" insa, unul dintre cele mai recente proiecte ale sale, Anna i-a trimis din greseala o poza indecenta tatalui ei, comitand una dintre cele mai mari gafe de pana acum.

In imagine ea incerca, de fapt, sa recreeze personajul pe care urma sa-l interpreteze, adica iubita unuia dintre cei mai cunoscuti traficanti de droguri din lume. Socat de imaginea cu propria lui fiica goala, barbatul a sunat-o imediat pe Anna si a sfatuit-o sa nu accepte rolul.

Cu toate acestea, actrita a ales sa joace in filmul controversat, aflandu-se in acest moment in plin turneu de promovare a peliculei.

Invitata in diferite emisiuni pentru a vorbi despre acest proiect interesant insa, Anna s-a lovit de curiozitatea jurnalistilor, care prefera sa ii adreseze intrebari despre intamplarea penibila prin care a trecut. Hotarata sa puna punct odata pentru totdeauna acestui subiect, ea a decis sa recreeze ipostaza in fata camerelor si si-a desfacut picioarele la o ora de maxima audienta in cadrului showului atat de celebru.

Spre deosebire de poza cu pricinina insa, actrita era complet acoperita, ea optand pentru o rochie in dungi albe si negre pentru a aparea la "Chatty Man".

Foto: DailyMail

FULLSCREEN
Pozele indecente pe care le-a facut au ajuns la tatal ei. Cum a reactionat vedeta cand si-a dat seama ce greseala uriasa a comis
  • /

related posts