Practica prostitutia legal si are cele mai mari castiguri din industria XXX. Cum este viata ei


Alice Little are 20 de ani si practica prostitutia legal intr-un bordel din Nevada (SUA). Oficial, ea este tanara care are cele mai mari incasari din aceasta industrie. Desi declara ca munca ei este degradanta, nu regreta decizia de a lucra ca prostituata.

Tag-uri: #Alice Little

Alice sustine ca jobul ei este ”degradant, greu, dar e cea mai buna decizie pe care a luat-o”. Desi multe persoane considera ca prostitutia implica doar sex, Alice spune ca acest job presupune mult mai mult: ”Jobul meu este cel al unui psiholog, consilier marital si expert in sex, toate la un loc. Ceea ce vand cu adevarat este intimitatea”.


 

Lay down, relax, and let your stress melt away under my skilled fingertips ???? #treatyourself #massagetherapist #massagetherapy #massagetime

A post shared by Alice Little (@thealicelittle) on


 

#fitnessmotivationdaily #lingeriemodel #agentprovocateur #blacklacebra

A post shared by Alice Little (@thealicelittle) on


Tanara este platita cu 800 euro per fiecare partida de sex si lucreaza intre 12 si 14 ore pe zi, cinci zile pe saptamana. In fiecare zi, Alice sta alaturi de alte 20 de prostituate si asteapta sa fie aleasa de clienti. Partidele nu sunt doar cu barbati, asa cum probabil si-ar imagina multi. Tanara a declarat ca a intretinut relatii sexuale cu barbati, dar si cu femei singure, cupluri, persoane divortate, virgini, perversi si vaduve. 


 

Out and about! ????

A post shared by Alice Little (@thealicelittle) on


 

What's cookin' good lookin' ? ????

A post shared by Alice Little (@thealicelittle) on


In ceea ce priveste programul ei, tanara se trezeste la 7 dimineata in fiecare zi si se antreneaza in sala de fitness cate o ora inainte de a pleca la bordel, acolo unde lucreaza peste 12 ore.

Alice s-a nascut in Dublin, Irlanda, si s-a mutat la cinci ani in America. Acum, la 20 de ani, spune ca jobul de prostituata ii permite sa se bucure de luxul pe care si l-a dorit mereu.related posts