"Prefera sa se caute pe Google si sa se uite la poze cu ea decat sa faca sex cu mine". Fostul iubit al unei vedete face declaratii neplacute despre ea


Leandro Penna, fostul logodnic al starletei britanice Katie Price, combina utilul cu placutul in noul numar al revistei "Now": isi traieste cele 15 minute de faima si se razbuna pe Katie facand declaratii jenanate despre ea.


Modelul masculin, in varsta de 29 de ani, nu s-a dat inapoi din a face dezvaluiri intime despre cele 20 de luni petrecute alaturi de vedeta de televiziune si fosta fata de la pagina 5: "i-am oferit cele mai bune orgasme din viata ei".

Pro sau contra: Ar trebui ca un copil sa aiba cont pe retelele de socializare

Vorbind cu jurnalistii revistei "Now", Leandro s-a laudat: "Prima data cand am facut sex, mi-a spus ca a fost cea mai buna partida din viata ei."

Se pare insa ca asta n-a fost suficient pentru a o convinge pe Katie sa-si petreaca mai putin timp cautand stiri despre ea pe internet si mai mult facand dragoste cu logodnicul ei.

"Ii spuneam: "Hai, e mai bine sa facem sex!" Dar ea imi tot raspundea "Nu acum". ", isi aminteste Leandro, citat de publicatia britanica.

Modelul si-a petrecut cea mai mare parte a interviului aruncand cu noroi in fost iubita si spunand ca aceasta va ajunge, cel mai probabil, cu un fotbalist, "daca e unul suficient de prost".

Cu atat mai confuzanta a fost, in acest caz, declaratia lui de la final, cand a recunoscut ca s-ar impaca cu Katie, daca ar avea ocazia: "A fost una dintre femeile pe care le-am iubit cel mai mult in viata mea si oamenii gresesc. Daca cineva isi cere scuze, de ce sa nu le dai o a doua sansa."

Se pare ca cine se aseamana, se aduna si ca, a fel ca si fosta lui iubita, Leandro nu face decat sa profite cat mai mult de pe urma relatiei lor.

FULLSCREEN
"Prefera sa se caute pe Google si sa se uite la poze cu ea decat sa faca sex cu mine". Fostul iubit al unei vedete face declaratii neplacute despre ea
  • /

related posts

Modifică setările cookies