Premiera istorica pentru celebrul calendar Pirelli. Ce se va intampla in editia din 2015


Calendarul Pirelli este una dintre cele mai cunoscute publicatii de moda, in fiecare an aparand cate o editie in care pozeaza numeroase modele celebre.


Fara sa se vada pe piata, fiind trimis doar la cateva persoane importante, alese pe criterii necunoscute de oamenii obisnuiti, Calendarul Pirelli reuseste sa starneasca intotdeauna controverse cu privire la modele care urmeaza sa pozeze in el.

Cu toate ca discutiile despre editia din 2014 a celebrului calendar inca nu s-au incheiat, o parte din numele care vor aparea anul viitor au fost dezvaluite, printre acestea numarandu-se Adriana Lima, Joan Smalls, Raquel Zimmermann, Isabeli Fontana, dar si Natalia Vodianova, mama a patru copii, dar si Candice Huffine, primul model plus size, ceea ce va reprezenta o premiera mondiala.

"Prezenta mea in acest calendar, cel mai glamour din lume, reprezinta un semn ca lucrurile incep sa se schimbe", a marturisit modelul de 29 de ani.

Si pentru Natalia Vadianova va fi o performanta prezenta in Calendarul Pirelli din 2015, rusoaica de 33 de ani urmand sa realizeze pictorialul dupa ce a devenit mama pentru a patra oara. 

  • Premiera istorica pentru celebrul calendar Pirelli. Ce se va intampla in editia din 2015

related posts

Modifică setările cookies