Prestatia fetelor de la t.A.T.u desfiintata de presa straina. Ce au spus despre ele si reactia fabuloasa a Yuliei cand a auzit de Inna


Revenirea pe scena a fetelor de la t.A.T.u i-a luat prin surprindere pe jurnalistii din afara tarii, care au numit prestatia celor doua rusoaice ex-lesbiene "bizara".


Intr-un articol scris de editorii DailyMail, Yulia si Lena au fost supuse unei analize atente. Englezii au urmarit cu atentie cele doua momente, si au ajuns la concluzia ca spectacolul oferit a fost bizar, cu toate ca cele doua par mai mature din punct de vedere al infatisarii.

"Desi suntem in anul 2012, prestatia lor a parut rupta din 2002, parca. Nu au facut decat sa stea in spatele unor gratii si sa poarte haine sexy alese parca la intamplare", spune articolul.

La randul lor, cei care au ascultat cele doua piese sustin ca, in timp ce Lena a sustinut melodiile, Yulia nu a contribuit decat cu prezenta fizica.

Nici jurnalistii din Romania nu au ramas insensibili la venirea in tara a celei mai controversate formatii europene din anii 2000 si nu au ezitat sa le adreseze cateva intrebari. Daca cele doua au recunoscut imediat piesa "Saxobeat" a Alexandrei Stan si au fredonat cateva versuri, reactia lor la auzul numelui Inna a fost fabuloasa.

"De Inna ați auzit?", au intrebat cei de la Libertatea.

"Cine? Inna? Nu. Aaaa.. Dansatoarea?", a raspuns Yulia.

Tu ce crezi? Cum ti s-a parut momentul fetelor de la t.A.T.u? Ce nota merita?

related posts

Modifică setările cookies