Prezentatoarea de stiri sportive care i-a innebunit pe baschetbalisti. Ce corp super sexy ascunde sub costumele elegante


Erau obisnuiti sa o vada pe terenul de sport, imbracata in jeansi si sacouri elegante, asa ca mare le-a fost mirarea americanilor sa o vada la plaja, purtand un bikini minuscul care arata cat de generoasa a fost Mama Natura cu ea.


Jill Martin este una dintre cele mai cunoscute peezentatoare si corespondente de stiri sportive din Statele Unite ale Americii.

Prezenta in permanenta in studiourile TV si pe teren, ea isi face cu greu timp si pentru vacanta. La fel ca alte celebritati care profita de perioada sarbatorilor pentru a-si reincarca bateriile, blonda a plecat intr-o scurta vacanta in Malibu, unde si-a etalat corpul de model.

Cu un bikini albastru minuscul, Jill nu a putut sa stea departe de serviciu nici macar la plaja, ea vorbind aproape continuu la telefon, spre multumirea celorlalti oameni care venisera sa se bucure de soare si care au putut sa o admire din toate unghiurile.

Accesorizand costumul de baie cu lanturi si bratari, prezentatoarea de stiri sportive nu si-a tradat in niciun moment varsta, 36 de ani, ea aratand impecabil si facandu-le concurenta colegelor mai tinere de breasla.

Ce nota crezi ca merita pentru aparitia ei?

related posts

Modifică setările cookies