Prietena surorilor Kardashian e mai putin celebra, dar are mult sex-appeal. Bruneta le-a eclipsat pe surori la plaja


Fetele Kardashian sunt cele mai celebre surori ale ultimilor ani, iar pe langa faptul ca paparazzi le vaneaza fiecare aparitie, au si propriul lor show de televiziune, care le urmareste viata de familie. Considerate adevarate bombe sexy, surorile Kardashian-Jenner au fost detronate de prietena lor cea mai buna.


Larsa Pippen, in varsta de 42 de ani, este o impatimita a fitness-ului, iar dupa ce pe internet au aparut imagini cu adevaratele forme ale lui Kim, fara Photoshop, despre Larsa se poate spune ca arata mai bine decat prietena ei vedeta. 


La fel de indrazneata ca amicele sale, bruneta nu se da in laturi de la a bifa aparitii sexy, in special la plaja. Slipul cu talie inalta ii avantajeaza silueta, iar Larsa are mereu grija sa poarte accesorii stralucitoare, care sa ii puna in evidenta bronzul perfect.

Departe de a-si arata varsta, cu forme ispititoare si look tineresc, Larsa Pippen le poate eclipsa cu usurinta de surorile de la Hollywood: inalta, cu talie subtirica, picioare lungi, bust impresionant si posterior mai mult decat bombat.

Bruneta este mama a 4 copii, dar asta nu o impeidica sa se ingrijeasca si sa iasa in public doar in stare impecabila.

 

No Diving

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen) on

Tu ce crezi, arata mai bine decat prietenele ei? 

related posts

Modifică setările cookies