Prima aparitie a lui Beyonce dupa scandalul infidelitatii. Ce mesaj i-a transmis lui Jay Z, in fata a mii de oameni


In urma cu numai cateva zile, Beyonce a lansat un album vizual prin intermediul caruia a dezvaluit lumii ca Jay Z i-a fost infidel. Apoi, a pornit in turneul mondial "Formation" si a marcat prima aparitie dintr-un lung sir de reprezentatii spectaculoase.


Beyonce a dat startul turneului mondial "Formation" cu un concert de zile mari in Miami. A fost prima aparitie a vedetei dupa lansarea albumului vizual "Lemonade", in care a confirmat faptul ca sotul ei a inselat-o.

Pentru ca nu este genul de femeie care sa se ascunda, artista a profitat de acest moment si, in fata a mii de oameni, i-a transmis un mesaj lui Jay Z: "Te iubesc atat de mult!", i-a spus ea rapperului inainte sa cante melodia de iubire "Halo".

Desi a fost inselata, cantareata l-a iertat pe sotul ei si a luptat pentru relatia pe care loare cu el de aproape 19 ani. Ea spune ca cel mai nou album vorbeste despre greutatile prin care au trecut, dar si despre vindecarea de dupa infidelitate.

Internetul a explodat dupa ce Beyonce a lansat albumul vizual "Lemonade", in care exprima starile prin care a trecut in momentul in care a inteles ca Jay Z a inselat-o cu o alta femeie. De-a lungul a 12 piese si a 12 videoclipuri legate sub forma unui scurt-metraj, cantareata isi descrie trairile si confirma, indirect, zvonurile care au tot circulat in presa de-a lungul ultimilor ani. 

FULLSCREEN
Prima aparitie a lui Beyonce dupa scandalul infidelitatii. Ce mesaj i-a transmis lui Jay Z, in fata a mii de oameni
  • /

related posts