Prima aparitie de dupa despartirea de Andreea Mantea. Cum s-a comportat Stefan Stan dupa ruptura de celebra bruneta


Nici nu si-a luat bine "adio" de la cea care urma sa ii devina sotie, ca Stefan Stan a si fost nevoit sa isi vada singur de drum si sa isi promoveze albumul proaspat lansat.


Cu zambetul pe buze, castigatorul primului sezon al concursului "Vocea Romaniei" nu a parut afectat de ruptura, ci mai degraba incantat de faptul ca visul lui a devenit realitate.

Show-ul live, sustinut de Stefan Stan sambata seara la Slatina, a adunat mii de oameni dornici sa-i afle “Povestea” pe note muzicale.

Intr-o forma de zile mari, cu un look modern si omogen, artistul si band-ul sau au oferit, spre deliciu publicului, pe langa piesele de pe noul album si cover-uri intrenationale celebre, minute in sir de improvizatie la scena deschisa

"Fiecare are muzica in suflet. S-o punem intr-o sapca si sa vedem ce iese", a spus el coborand de pe scena in multimea care l-a inspirat pentru un moment artistic realizat cu ajutorul chitaristului Alex Luft, al claparului Mircea Elisei si al tobosarului Kostas.

"A fost o reala placere sa cant la Slatina, in fata unor oameni calzi, frumosi, cu care am interactionat ca-ntr-o mare familie. Mai bine de o ora, am povestit, ne-am jucat si am cantat impreuna, ei mi-au daruit dragostea lor, eu lor muzica din suflet", a declarat artistul care, dupa incheierea concertului, in ciuda oboselii, a oferit autografe si a facut poze cu fanii mai bine de o ora. 

related posts

Modifică setările cookies