Prima dovada de afectiune dintre Miley Cyrus si Liam Hemsworth. Cum au fost fotografiati ce doi


Miley Cyrus si Liam au format unul dintre cele mai iubite cupluri de vedete, aflandu-se chiar la un pas de casatorie, dar cei doi au incheiat relatia in mod brusc, in 2013. Ultimele imagini par insa sa afirme ca cei doi ofera o sansa noua relatiei lor, petrecandu-si timpul impreuna.


Daca nu demult Miley a fost fotografiata purtand inelul de logodna pe care l-a primit de la Liam, acum cei doi au fost vazuti impreuna de mai multe ori, parand sa se fi apropiat din nou.


Ultima aparitie a cuplului a avut loc la iesirea dintr-un restaurant din Los Angeles, unde cei doi au fost insotiti de prieteni si membrii ai familie. Cei doi au parut destul de apropiati, mergand unul langa altul, cu Miley tinandu-se de bratul lui Liam, scrie Daily Mail.

Miley a apelat de data aceasta la un look mai putin excentric decat cele cu care si-a obisnuit fanii dupa depasrtirea de Liam din 2013. Cantareata a purtat o rochie de zi, de culoare neagra, pantofi cu platforme si o jacheta de baseball, o tinuta mai cuminte decat cele care au transformat-o intr-una dintre cele mai indraznete vedete de la Hollywood.

Vezi mai multe imagini aici:
related posts

Modifică setările cookies