Prima iesire a Corinnei Schumacher dupa cateva saptamani de la revenirea din coma a pilotului de Formula 1 FOTO


De sase luni, de cand Michael Schumacher a suferit tragicul accident in urma caruia a intrat in coma, sotia marelui sportiv i-a fost alaturi neincetat in toata aceasta perioada.


Daca pana acum era o prezenta discreta, din momentul in care fostul pilot de Formula 1 a ajuns pe patul de spital, Corinna nu a mai aparut aproape deloc in public, pana la inceputul acestei saptamani.

Femeia de 45 de ani, ambasador al Jocurilor Mondiale de echitatie si o mare pasionata a acestui sport, a fost prezenta la competitia care s-a desfasurat in Caen, Franta. Imbracata lejer si cu zambetul pe buze, Corinna pare sa mai fi trecut peste drama traita in ultimele luni, mai ales ca in iunie Michael a iesit din coma indusa.

"Este mai bine, recuperarea merge incet, dar totusi este o imbunatatire", a declarat Corinna pentru Neue Post. Corinna si Michael sunt casatoriti de peste 19 ani si au impreuna doi copii. 

Corinna a evitat iesirile in public, presa scriind despre ea ca este poate cea mai discreta sotie a unui sportiv celebru. Se ocupa de educatia copiilor si duce o viata modesta. Una din putinele ocazii in care Corinna a dat o declaratie a fost cu ocazia retargerii lui Michael Schumacher din cursele de Formula 1. Atunci a recunoscut usurata cat de mult se bucura ca sotul ei a scapat nevatamat din intrecerile sportive, marturisind ca de multe ori a fost pe cale sa lesine de emotie, au scris protv magazin.

FULLSCREEN
Prima iesire a Corinnei Schumacher dupa cateva saptamani de la revenirea din coma a pilotului de Formula 1 FOTO
  • /

related posts