Asculta prima piesa a lui Dragos Chircu! Are sau nu potential de hit?


Dragos Chircu a fost in aceasta dupa-amiaza la ProFM impreuna cu Gino Manzotti pentru a lansa piesa Save Me.


Damon este numele proiectului muzical dezvoltat de Dragos cu ani in urma si cu care iubitorii muzicii dance din Romania sunt, cu siguranta, familiarizati.

Castigatorul locului II de la "Vocea Romaniei" s-a ocupat de versuri si nu e prima data cand se afla in postura de textier. A marturisit ca acesta este unul dintre hobbyurile lui. “Interpretarea unei piese este mult mai profunda si mai emotionanta atunci cand canti despre lucruri pe care le-ai trait! Ca si colaborari, sunt textier pentru cei de la Deepside Deejays si am mai lucrat cu cei de la HI-Q, DJ Project si multi altii.”, ne-a declarat el intr-un interviu.

Celebritatatea pe care a cunoscut-o dupa "Vocea Romaniei" face ca Dragos sa fie recunoscut pe strada. El a spus la ProFM ca dupa ce a fost vazut intr-un magazin a fost rugat sa cante ceva pe loc.

De asemenea, Gino a declarat in premiera ca isi doreste ca vocea lui Dragos sa se auda pe refrenul unei viitoare piese DJ Project.

Dragos a spus ca lucreaza acum si la o piesa cu Loredana, o balada ce va fi terminata in curand. De asemenea e foarte ocupat cu evenimentele la care e invitat sa cante in toata tara.

ASCULTA AICI prima piesa a lui Dragos, “Save Me”. Ce parere ai – este un viitor hit sau nu?
 

related posts

Modifică setările cookies