Prima reactie a Biancai Dragusanu dupa ce s-a aflat ca a facut avort. Cum raspunde roscata tuturor acuzatiilor


Jurnalistul Adrian Artene a aruncat ieri bomba in cadrul emisiunii "La Maruta" cand a dezvaluit in exclusivitate pentru prezentatorul ProTV ca Bianca Dragusanu a facut o intrerupere de sarcina in ziua de Sf. Dumitru.


Sambata, roscata a mers la o clinica privata, potrivit lui Artene, pentru a face intrerupere de sarcina. Alaturi i-a stat tot timpul, ca si in cazul interventiei de la Budapesta, sotul ei.

Interesant este, insa, ca cei doi nu s-au tinut de mana si nu si-au vorbit deloc. Imbracata in negru din cap pana in picioare si cu ochii acoperiti de ochelari fumurii, Bianca a sperat sa treaca neobservata. Cum comenteaza insa vedeta insasi afirmatiile despre viata ei personala si ce le rapsunde tuturor celor care o critica si o ataca?

Iata ce a postat pe contul ei de Facebook al scurt timp dupa izbucnirea bombei:

"Fara dorinta de a vorbi sau de a raspunde unor acuzatii nefondate, precum si dreptul de a fi ascultata asist in ultima perioada(1luna) siderata la monologul unor emisiuni prin vocea invitatilor sai care ma judeca, ma condamna, ma acuza, imi adreseaza cuvinte umilitoare, expresii defaimatoare si care ma denigreaza fara scrupule in mod constant. Toate aceste lucruri intamplandu-se fara ca eu sa fi alimentat in vreun fel aceasta campanie de "ura nejustificata" a unor oameni care nu ma cunosc dar care fac afirmatii nefondate la adresa mea. Mama mea nu are de ce sa fie supusa unor astfel de situatii, tata ma suna plangand si neintelegand, sora mea adoarme cu mine la telefon... familia mea sufera...ce v-au facut oamenii astia?? ce v-am facut eu sa le faceti asta?? Este ILEGAL si INUMAN tot ce se intampla! Sunt cuvinte printre lacrimi... care, cu siguranta nu conteaza! sper sa conteze si sa functioneze legea!", a scris Bianca.

Tu cum comentezi ce se intampla in peisajul monden? Ce parere ai despre vestea avortului?

related posts