Primele declaratii dupa ce a aflat ca a fost inselata. Ce a marturisit Katie Price la cateva saptamani dupa cumplita veste


La cateva saptamani dupa ce a descoperit ca a fost inselata de sotul sau, Katie Price a facut primele declaratii despre drama prin care a trecut.


Insarcinata cu cel de-al cincilea copil, vedeta de 36 de ani a descoperit ca Kieran Hayler, cu care era casatorita de cinci luni, a inselat-o cu cea mai buna pritena a sa, Jane Pountney. In urma acestei descoperiri, Katie a pus capat mariajului si si-a continuat proiectele profesionale.

 

Astfel, britanica a lansat zilele trecute un produs de indepartare a vopselei de pe par, Colour B4, ocazie cu care Katie Price a facut primele declaratii despre problemele prin care a trecut.

 

Imbracata destul de haotic, cu o peruca multicolora pe cap, o rochie provocatoare si foarte colorata, cu decolteu impresionant, ciorapi la fel de colorati si o pereche de pantofi cu toc stalucitori, Katie Price putea fi confundata destul de usor cu un curcubeu. 

 

"Sunt astazi aici si ma bucur pentru acest fapt. Intotdeauna se intampla lucruri interesante in viata mea. Am avut o groaza de probleme pe plan personal, dar totusi este un an bun pentru mine", a declarat Katie Price.

FULLSCREEN
Primele declaratii dupa ce a aflat ca a fost inselata. Ce a marturisit Katie Price la cateva saptamani dupa cumplita veste
  • /

related posts

Modifică setările cookies