Primele imagini cu Demi Moore dupa internarea la Urgenta: actrita pare mai slaba ca oricand


Dupa ce a ajuns in stare destul de grava la spital in luna ianuarie, Demi Moore a evitat cat a putut aparitiile in public. Nu s-a dus nici macar la Premiile Oscar. Din cauza ca se afla intr-o stare proasta, fizica si psihica, Demi a pierdut chiar si un rol intr-un film, pe care i l-a "suflat" Sarah Jessica Parker.


Desi Demi Moore a evitat intalnirea cu presa, paparazzi i-au fost tot timpul pe urme. Iata ca, intr-un final, au si surprins-o la sosirea pe aeroportul din Los Angeles. Actrita pare mai slaba ca niciodata si, desi pozele nu sunt de o calitate prea buna, se vede ca picioarele sale au devenit scheletice.

La sfarsitul lui ianuarie, Demi Moore a fost luata cu ambulanta la spital, dupa ce a facut o criza de epilepsie. Situatia a fost insa si mai grava: actrita a fost tratata de anorexie si de abuz de medicamente.

Problemele din viata personala, obsesia pentru un corp mereu tanar si toata atentia presei au obosit-o si au pus-o la pamant.

Demi este obsedata sa ramana tanara. Se spune chiar ca ar avea, la 49 de ani, peste 40 de operatii estetice. Toate acestea din cauza relatiei cu Ashton Kutcher, de care o despartea nu mai putin de 16 ani diferenta de varsta. Cei doi s-au despartit intr-un final, dupa ce Ashton a inselat-o cu o fata de 23 de ani.

Dupa divort, aparitiile publice ale actritei au devenit din ce in ce mai rare si mai ingrijoratoare. Acuzata de anorexie, Demi nega cu vehementa ca ar avea aceasta problema, insa silueta scheletica o trada de fiecare data.

related posts

Modifică setările cookies