Primele imagini de la botezul Elenei Carolina, fiica Alinei Sorescu si a lui Alexandru Ciucu. Cat de frumosi au fost cei trei: FOTO


Alexandru Ciucu si Alina Sorescu au organizat botezul fiicei lor, Elena Carolina. Slujba religioasa a avut loc in biserica din incinta Palatului Mogosoaia, iar la ceremonie au fost prezenti nasii, a bunicii micutei, rudele si prietenii apropiati ai parintior sai.


Special pentru botez, Alexandru Ciucu a adus din Israel apa din Iordan, sfintita, cu care a fost crestinata Elena Carolina.

VEZI IMAGINI AICI.

Micuta a fost cuminte pe toata durata ceremoniei, ba chiar a adormit in bratele nasilor chiar inainte de a intra in biserica.

La eveniment au luat parte si Virgil Iantu, alaturi de partenera lui, Roxana, si de fiica lor, precum si Anca si Stefan Lungu.

Imediat dupa ceremonia religioasa, Alexandru Ciucu si Alina Sorescu s-au indreptat, alaturi de invitati, spre cortul amplasat pe gazonul din incinta Palatului Mogosoaia unde a avut loc petrecerea la care sunt asteptate peste 200 de persoane.

CITESTE SI: 10 nume romanesti de fete, predestinate succesului

Iata cateva imagini de la eveniment:

Foto: Mircea Netea

related posts

Modifică setările cookies