Primele imagini de la botezul printesei Charlotte. Cat de frumoase au fost ea si Kate Middleton


Printul William si sotia lui, Kate Middleton, au avut parte de unul dintre cele mai importante evenimente din viata lor de parinti: au botezat-o pe micuta Charlotte, sora mai mica a nazdravanului George.


Intreaga Mare Britanie sarbatoreste. Cuplul regal indragit de atatia oameni a botezat-o pe mezina familiei, iar evenimentul a fost unul cu staif, la care au participat doar 22 de invitati. Dincolo de nasi si partenerii lor, prezenti au mai fost Regina, Ducele Edinburgh, Printul de Wales, Ducesa Cornwall, Michael, Carole, Pippa si James Middleton. 

Tinutele alese de invitati au fost, bineinteles, spectaculoase, iar vedetele zilei au fost proaspata mamica si fetita nou-nascuta. Jurnalistii au observat chiar cum Kate a mizat pe formula de succes de la botezul lui George si a ales o tinuta asemanatoare, foarte eleganta.

Micuta Charlotte are cinci nasi - Laura Fellowes, Sophie Carter, Thomas van Straubenzee, Adam Middleton si James Meade -, iar slujba la care au participat a avut loc la St Mary Magdalene Church din Sandringham, unde Ducele si Ducesa de Cambridge participa adesea la serviciul religios.

Cuplul regal format din Kate Middleton si Printul William a urat bun venit pe lume unei fetite sanatoase, in dimineata zilei de 2 mai 2015. Fetita de 3 kilograme si 600 de grame. Este vorba despre al doilea copil, care va fi al patrulea in linie la tronul Marii Britanii, dupa bunicul, tatal si fratele mai mare, Printul George. Nasterea a aut loc tot la aripa privata Lindo Wing din cadrul spitalului St Mary's din Paddington, unde Kate Middleton a nascut si prima oara.

Desi detaliile despre mezinA familiei regale sunt inca putine, presa asteapta cu interes sa afle numele bebelusului si sa o vada pe Kate la iesirea din spital. La fel ca acum 2 ani, venirea pe lume a unui nou membru al Casei Regale a fost pregatita cu entuziasm de admiratorii regalitatii, care au campat de o saptamana in fata spitalului si au inceput deja sa aduca daruri pentru proaspata mamica si bebelus. 

related posts

Modifică setările cookies