Prima iubire in showbiz. Vezi cine au fost primii barbati din viata Nicoletei Luciu sau a lui Jojo


Se spune ca prima iubire nu se uita niciodata...iar lucru acesta este valabil si in cazul vedetelor. In topul barbatilor care au frant cele mai multe inimi din showbiz-ul romanesc este de departe Liviu Varciu. El a fost prima iubire a lui Jojo, dar si a Claudiei Patrascanu.
 


Dinu Maxer – primul iubit al Nicoletei Luciu
Dinu Maxer a fost prima iubire a Nicoletei Luciu. Cei doi au fost impreuna timp de 8 ani de zile, insa pana la urma gelozia a reusit sa ii departa.

“Cand eram cu Maxer, el era foarte gelos. Nu conta ce faceam sau ce as fi putut face, el era gelos si imi dadea o stare de nesiguranta care ma facea si pe mine sa ma simt geloasa. Dar atunci nu stiam. Toate femeile din familia mea au ramas cu barbatii lor, indiferent de ce le-au facut. Asa credeam si eu ca trebuie sa fie. Eram cu Maxer si trebuia sa raman toata viata cu el", povestea in urma cu trei ani Nicoleta despre relatia cu Dinu Maxer in revista Tabu.

"In urma cu opt ani, atunci cand am cunoscut-o, era un simplu manechin. I-am fost tata, iubit, amant, tot ce s-a putut. Ambitia mea de manager a fost sa o fac pe Nicoleta 'Number One", spunea si Dinu Maxer imediat dupa despartirea de Nicoleta.

Liviu Varciu – primul barbat din viata Claudiei Patrascanu si al lui Jojo

Liviu Varciu este un adevarat macho man pe plaiurile mioritice. A “marcat” peste tot pe unde s-a putut. Jojo este una dintre femeile pe care le-a iubit cel mai mult. Cei doi s-au iubit in perioada in care el facea furori in trupa LA, iar ea era o tanara speranta a muzicii. Au fost impreuna doar cateva luni, dar iubirea lor a fost intensa. Se pare ca infidelitatea a fost cea care a pus capat relatiei.

Se pare ca Liviu Varciu a fost si primul barbat din viata Claudiei Pastrascanu, care pe vremea aceea facea parte din trupa Exotic, alaturi de Andreea Banica si Julia Jianu.


Dinu Pescariu – iubitul Andreei Raicu

Inainte de relatii super mediatizate cu Cristi Chivu si Tudor Chirila, Andreea Raicu a fost iubita jucatorului de tenis Dinu Pescariu. Dupa despartire cei doi au ramas prieteni.

Cornel Pasat – marea iubire a Oanei Roman

Oana Roman a fost timp de 7 ani iubita stripperului Cornel Pasat. Recent ea a dezvaluit ca a renuntat la 3 sarcini in timpul relatiei cu el. Oana a spus ca regreta ca nu a pastrat ultima sarcina.


Ciprian Marica- primul iubit al Geaninei Varga

Recent s-a aflat ca frumoasa prezentatoare tv Geanina Varga a fost iubita fotbalistului Ciprian Marica in urma cu 8 ani de zile. Relatia lor s-a destramat din cauza infidelitatii actualului fotbalist, care dupa ce a devenit celebru si-a schimbat atitudinea fata de iubita lui.

Dan Bordeianu – primul iubit al Adelei Popescu

Adela Popescu si Dan Bordeianu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului de pe acasa TV, Numai iubirea. El avea 30 de ani, ea numai 18. Coi doi au fost impreuna timp de doi ani de zile, intr-o relatie extrem de mediatizata.
 

FULLSCREEN
Primele iubiri adevarate ale vedetelor
  • /

related posts